Obilježena 24. Obljetnica osnutka OO HDZ BiH Rama

HDZ BiH, Dragan Čović, Rama, premijer Vlade HNŽ
Obilježavanje ove značajne obljetnice uveličalo je visoko izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem.

Pored predsjednika Čovića obilježavanju obljetnice osnutka HDZ BiH u Rami su nazočili i predsjednik Vlade HNŽ Denis Lasić, predsjedavajući Doma naroda FBIH i dopredsjednik Skupštine HNŽ Tomo Martinović te predsjednik ŽO HDZ BiH NHŽ gosp. Rafael Gagro. Okupljenom mnoštvu u kinodvorani KŠC nazočne su pozdravili predsjednik OO HDZ BiH Rama Drago Tule, koje je govoreći o aktualnoj političkoj situaciji istaknuo „od viših struktura HDZ-a očekujemo još više pomoći, osobito od županijskih struktura".

Nazočnima se obratio i premijer Vlade HNŽ koji je govorio o projektima koji se trenutno realiziraju, stavljajući poseban naglasak na one koji se tiču Rame. Tako je naglasio da ranije predviđeni projekti vezani za Ramu, posebno u domeni putne infrastrukture , nastavljaju se provoditi predviđenom dinamikom bez obzira na nedavne prekompozicije u Vladi HDŽ-a.

Na kraju se nazočnima obratio predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović, koji je istaknuo da „ jedino HNS i stranke okupljene u HNS-u predvođene HDZ-om BiH, mogu odgovoriti ovakvoj političkoj situaciji u BiH.

Sve pojedince koji obnašaju javne dužnosti a koji ne rade u interesu hrvatskog naroda treba odmah mijenjati, iz bilo koje stranke da dolazili, od najnižih do najviših razina vlasti".
Svečanost je nakon sjednice nastavljena prigodnim domjenkom i neformalnim druženjem u prostorijama KŠC Prozor.


hdzbih.org