FOTO  Završena humanitarna akcija Vijeća mladih Općine Posušje

vijeće mladih
Podsjećamo vas, akcija je održana u vidu prikupljanja prehrambenih i higijenskih proizvoda po trgovinama, koji su potom uručeni obiteljima na području općine Posušje.

Ovim putem članovi Vijeća mladih iskazuju veliko zadovoljstvo odazivom građana, te se ujedno zahvaljuju svima koji su podržali akciju i trgovinama-partnerima u ovoj akciji. U suradnji sa Centrom za socijalni rad općine Posušje članovi Vijeća su pakete sa namirnicama uručili obiteljima lošijeg imovinskog stanja, odnosno obiteljima sa više djece čiji su roditelji nezaposleni, te obiteljima teško bolesne djece, koji su evidentirani u Centru za socijalni rad.

Vijeće mladih se zahvaljuje djelatnicima Centra koji su nam izišli u susret i pružili ruku suradnje u ovoj akciji. Također, članovi Vijeća mladih su posjetili Udrugu djece s posebnim potrebama, te i njima uručili prigodne paketiće. Bitno je naglasiti kako je vodstvo Udruge djece s posebnim potrebama također dalo svoj doprinos u ovoj akciji, te su se pridružili mladima u obilasku obitelji noseći prigodne poklone. Članovi Vijeća mladih općine Posušje im iznad svega zahvaljuju jer je ovo još jedan od brojnih primjera dobre suradnje između Vijeća mladih i Udruge za djecu s posebnim potrebama. Akciji je pridonijelo i učeničko vijeće Srednje Strukovne škole na čelu sa Anamarijom Bašić, koje je organiziralo prikupljanjeslatkiša u prostorijama škole. Što se tiče uspješnosti akcije, dovoljno je reći da otprilike 100(sto) nasmijanih lica do kojih su stigli prikupljeni proizvodi puno govori.

Članovi vijeća mladih su svugdje dočekani sa osmijehom i ljudi su ih rado primili u svoju kuću. Stoga im veliko hvala. Akciju raspodjele sredstava ispred Vijeća mladih općine Posušje vodile su Marija Jurišić, Anđelka Oreč i Anamarija Bašić. U ime članova triju udruga koje čine Vijeće mladih, svim ljudima koji slave želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

Vijeće mladih općine Posušje