FOTO  CITY GAMES: Na međunarodno finale putuje ekipa Brotnjo iz Čitluka

igre

Na tribinama plivališta Sunčana obala tražilo se mjesto više jer se za titulu prvaka takmičilo sedam odličnih ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine.

Brojni gledatelji bodrili su svoje favorite kroz napete i zabavne discipline - leteći vaterpolo, morsku alku, pršut, mošarku te konop, a najuspješnije ih je savladala srčana ekipa Brotnjo iz Čitluka koja je izborila kartu za veliko međunarodno City games finale 3. septembra u Biogradu na Moru.

"Pripremali smo se mjesec dana i mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto večeras. U finalu u Biogradu ćemo dati sve od sebe." - rekao nam je član pobjedničke ekipe Davor Doko.

Na drugom mjestu našla se još jedna sjajna ekipa - neumski Muzgavci.

"Izgubili smo i nismo prezadovoljni rezultatom, ali ovo je bilo super iskustvo i vratiti ćemo se i sljedeće godine." - podijelio je s nama kapetan Muzgavaca. Kristian Njavro.

Treće mjesto pripalo je ekipi Plina, dok su nešto manje sreće ove godine imali Majkovi iz Mostara, Čelik iz Zenice, Tinčići iz Posušja te ekipa Sarajevo.

Organizatori natjecanja Općina Neum, Turistička zajednica Hercegovačkoneretvanskog kantona te hrvatska agencija Adria Events finalistima su poželjeli puno sreće u daljnjem dijelu natjecanju.

Dok Bosna i Hercegovina čeka nastup svojih predstavnika u Biograd na Moru, City Games karavana nastavlja turneju u Sloveniji gdje se traži posljednji finalist za veliko međunarodno finale.
Za više informacija, posjetite službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.