Vozači Mo-Busa voze prebrzo

Mo-bus, vozači, brza vožnja

Iako se ljudi u busu žale i negoduju, oni bahato nastavljaju s još većom brzinom. Bahati su i bezobrazni", neke su od riječi kojima je nekolicina građana okarakterizirala vozače ovoga prijevoznika.

Bahatost ipak postoji

Damir Marić, direktor Mo-Busa Mostar, priznaje kako ovo nije prvi put da čuje slične komentare. "Do Uprave ponekad dolaze razne informacije o tome kako pojedini vozači neprofesionalno tretiraju korisnike naših usluga. Trudimo se uvažiti svaku primjedbu. Dosad smo vozače na koje su se naši korisnici žalili u pravilu sankcionirali i kažnjavali", tvrdi Marić za Dnevni list.

On kaže da je najveći broj žalbi usmjeren prema neprilagođenoj vožnji, zbog čega putnici najviše i negoduju. "Otvoreni smo za sve primjedbe i kritike naših korisnika. Koristimo ovu prigodu da ih zamolimo da nam jave ukoliko se slične stvari ponovno dogode", kazao je Marić. On je dodao kako je u posljednjih 10 godina zbog prijave putnika podijeljeno oko dvadesetak otkaza vozačima koji su vozili prebrzo. "Sigurnost putnika i svih sudionika prometa nam je na prvom mjestu", istaknuo je Marić.

Moguće nove linije

Damir Marić, direktor Mo-Busa Mostar, pozvao je sve građane da se jave sa zahtjevom za uvođenje novih linija. U svom zahtjevu trebaju navesti okvirni broj građana koji bi koristili usluge Mo-Busa. "Intenzivno radimo na pripremi zimskog reda vožnje koji starta od početka nove školske godine", kazao je Marić.