FOTO  Velpro centar u Mostaru obilježio 10-tu godinu poslovanja

Velpro Centar
...društva Konzum. 10-ta godišnjica je obilježena u prisustvu brojnih partnera, profesionalnih kupaca, a službeno je i najavljena velika nagradna igra „VELPRO 10 godina sa Vama!".

Velpro je osigurao veoma privlačan nagradni fond za svoje partnere, u znak zahvalnosti za povjerenje i lojalnost u proteklim godinama. Više od 3000 kupaca, sa kojima Velpro posluje u BiH, u periodu od 03.11. do 02.12.2014. mogu sudjelovati u velikoj nagradnoj igri i osvojiti jednu od vrijednih nagrada: 4 x Renault Kangoo 1,5 dci, 8 x Samsung Galaxy S5 telefonskih uređaja i 20 x Allview Viva D8 tableta.

Prisutnim gostima su se u znak dobrodošlice obratili direktor Konzuma, gospodin David Dolinar i rukovoditelj Velpro centra Mostar, gospodin Tomislav Ivanković, nakon čega je upriličen obilazak Velpro centra Mostar, te prigodno druženje.

Obilježavanje 10 godina poslovanja Velpra na tržištu BiH je nakon Sarajeva, obilježeno u Mostaru, a u narednim danima upriličiti će se druženje sa partnerima u Velpro centrima Tuzla i Banja Luka.