FOTO  Projekt 'RevolutiON' u Mostaru

ured AIESEC, Grad Mostar, projekt RevolutiON

Naziv ovogodišnjeg projekta je „RevolutiON".
Projekt se implementira u gradu Mostaru i cilj projekta je kultorološki osvijestiti građane, posebno mlade ljude.
Mnogi ljudi, a posebno pripadnici mlađe populacije, nisu svjesni činjenice koliko je bosanskohecergovačko tlo nestabilno kada su u pitanju različite umjetničke forme. To se odražava u tome da kulturni događaji poput kazališnih predstava, projekcija filmova, izložbi, promocija uopće nisu posjećeni.
Zbog toga je lokalni ured AIESEC-a u Mostaru na 6 tjedana ugostio 4 praktikanata iz Azerbajdžana, Turske i Švicarske koji će u suradnji sa HNK (Hrvatsko Narodno Kazalište) pokušati doprinjeti tome da se ovo stanje promijeni. Njihov posao je da kroz marketinške kampanje i promocije pokušaju zainteresirati sve građane za kulturni sadržaj kojeg nudi grad Mostar.
Praktikanti će kroz svoj boravak također dobiti priliku da upoznaju našu kulturu i ponijeti je u svoje zemlje.
Pored toga, u sklopu ovog projekta će se održati event pod nazivom „Global Village" u kojem će ljudi grada Mostara imati priliku upoznati se sa praktikantima i njihovom kulturom. Održat će se u ponedjeljak 27. lipnja na Univerzitetu Džemala Bijedića s početkom u 10 sati. Ovim putem lokalni ured AIESEC-a Vas poziva da prisustvujete ovo jedinstvenom događaju i predstavite svoju kulturu.
Također, posebne zahvale iz ureda idu partnerima koji su uvidjeli potencijal projekta i odlučili ga podržati, a to su prvenstveno Hrvatsko Narodno Kazalište, Fast Food „My way", Buregdžinica „Musala", Restoran „Doner Žeks" i Pekara „Julija".

AIESEC Bosnia and Herzegovina