Pomozimo oboljeloj Neli Balić iz Mostara

Nela Balić
Ona boluje od tumora jetara. S tom bolešću se bori od operacije na sinusu u Sarajevu, još od prije dvije godine, a zatim joj je preminuo suprug od srčanog infarkta godinu kasnije kad joj i dijagnosticiraju tumor na jetrima. Nela je samohrana majka sedmogodišnjeg dječaka Omera. Poslije neuspješnog liječenja kemoterapijom, Nela nije izgubila nadu za bolji život. Njena obitelj je pronašla onkologa u Italiji koji je prihvatio Nelino liječenje, ali Balići nisu u stanju osigurati potrebna financijska sredstva. Za tretman, smještaj, transport i lijekove potrebno je oko 30 tisuća maraka.

Oni koji transakcijski žele izvršiti uplatu, mogu to učiniti na žiro račun u Raiffeisen banci na broj 1613000064371098 Raiffaeisen Bank BiH (račun glasi na ime Nele Balić, svrha doznake "Za liječenje Nele Balić", za područje BiH), ili na žiro račun za dijasporu: Sparkasse KölnBonn IBAN: DE08 3705 0198 0035 3334 91 BIC: COLSDE33XX (račun glasi na ime Sead - Sejo Mušić, svrha doznake "Za liječenje Nele Balić, za područje dijaspore).

Kako bi joj se pomoglo, KEC Sehara će organizirati određene humanitarne aktivnosti za prikupljanje novčanih sredstava. Sve aktivnosti će biti objavljenje na facebook stranici Sehare.

Također, Udruženje građana Zalik će u petak, 9. prosinca od 18.30 sati organizirati Humanitarni turnir u streljaštvu, a sav prihod će se uplatiti za Nelino liječenje. Turnir će se održati u bivšoj školi Dom, a kotizacija iznosi 5 maraka. Iz UG Zalik su priopćili kako su osigurane nagrade za najbolje natjecatelje.