FOTO  Održan Božićni prijem na FPMOZ: Ususret Božiću

fpmoz domjenak
Prijam se održao u prostorijama Fakulteta, u kampusu u Rodoču u sjajnoj atmosferi.

Sve nazočne pozdravio je prigodnim govorom dekan Fakulteta prof. dr. sc. Mario Vasilj, a zatim i generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru gospodin Velimir Pleša.

Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Mario Vasilj uručio je zahvalnice ravnateljima i ravnateljicama osnovnih škola u Mostaru koje surađuju s fakultetom i ravnateljici Ustanove dječiji vrtići Mostar.

Poslije pozdravnih govora svečano je otvoren znanstveno- istraživački laboratorij 'Ruđer Bošković' čije opremanje je omogućeno uz potporu Vlade Republike Hrvatske. Laboratorij je otvorio Konzul RH gospodin Pleša skupa sa Glorijom Zlatić, studenticom Studija kemije i biologije koja je svojim sudjelovanjem na raznim projektima tijekom razmjene studenata u Velikoj Britaniji i Argentini znatno pridonijela širenju imena i ugleda Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. Cijeli program je vodila Maja Lasić, a sve je uveličano nastupom Akademskog pjevačkog zbora Sveučilišta u Mostaru

Nakon službenog dijela programa slijedi mali domjenak i ugodno druženje uz izvrstan jelovnik koga je pripremio Catering Džida.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info