FOTO  Mostar: Svečano je zatvoren 27. Međunarodni simpozij

DAAAM , DAAAM simpozij, DAAAM International Week 2016., Mostar, Sveučilište u Mostaru
Polaznicima međunarodne doktorske škole su urečene diplome za sudjelovanje te svi koji su simpoziju pridonijeli na bilo koji način su dobili zahvalnice, potvrdnice ili diplome od organizatora.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić je potpisala sporazum o donaciji fotografija, koje su predstavljene na izložbi održanoj u sklopu „DAAAM International Week 2016.", s autorom fotografija prof. dr. Markusom Stopperom.

Cjelokupna zbirka fotografija se sastoji od 30 fotografija koje je Sveučilište u Mostaru prihvatilo kao prvi fundus buduće sveučilišne galerije.

Prof. dr. Ivo Čolak je prisutnima prikazao kako je rekonstruiran Stari most u Gradu Mostaru te je opisao detaljnu montažu, postavljanje skele kako bi približio izgradnju mosta kojeg obilaze turisti iz cijeloga svijeta.

Mladen Kostić je prisutne upoznao s osnivanjem i radom Intera Tehnološkog Parka koji aktivno djeluje, sa mladim ljudima, na području grada na Neretvi.

Svi koji su sudjelovali na zatvranju 27. Međunarodnog simpozija nazdravili su čašom šampanjca za uspješno održavanje simpozija.