FOTO  Mostar: Potpisan Sporazum o suradnji između FPMOZ-a i Fakulteta prometnih znanosti

FPMOZ, ugovor, Mario Vasilj
FPMOZ-a i Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta iz Zagreba.

Sporazum o suradnji su potpisali dekani dva fakulteta, prof. dr. Mario Vasilj i prof. dr. Hrvoje Gold.

Od nove akademske godine s radom počinje preddiplomski studij - Sveučilišni odjel "Promet i logistika - smjer cestovni promet". Svu potrebnu infrastrukturu i stručni nastavni kadar osigurao je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti iz Zagreba, a u izvođenju nastave sudjelovati će nastavni kadar s drugih fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Danas potpisana suradnja bit će usmjerena na kvalitetno izvođenje nastave novog pokrenutog Sveučilišnog odjela prometa i logistike smjera cestovni promet koji će se izvoditi na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

Dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj nakon potpisa je rekao: Prometni fakultet iz Zagreba je naš partner, naša uzdanica i naša pomoć. Rekli su da će biti potpora ovom Studiju što nas iznimno veseli, ohrabruje, ali i obvezuje da kvaliteta i razina Studija bude jednaka kao ona u Zagrebu.

Pružamo potpunu pomoć i potporu pri osnivanju ovog Studija i nadamo se kvalitetnoj i uspješnoj suradnji, rekao je prof. dr. Hrvoje Gold.

Sve fotografije u GALERIJI