Mostar: Moj suprug nije nestao, već smo ga prebacili u obiteljsku grobnicu u Šoinovcu

pokojnik, runovići, šverc, granica, mrtvac, mrtvac, sanduk, hladnjača, sahrana, živ, Brazil, šok, Dayton, pogrebnik, BIH, posao, posao iz snova, Poljska, pogrebno poduzeće, smrt, starica, oživljavanje, muškarac, mrtvac, mrtvaci
...u našu obiteljsku grobnicu u Šoinovcu, rekla je za Dnevni list Lidija Vidić, supruga pokojnog Davorka Vidića.

Ona je reagirala nakon što je brat pokojnika Dubravko Vidić za Dnevni list izjavio kako je desetak dana nakon sahrane netko iz grobnice u Maslinama ukrao lijes s tijelom njegovog brata, što je on potom prijavio policiji. Međutim, pokojnikova supruga tvrdi da lijes nije ukraden, već uredno prebačen u drugu grobnicu, jer je to bila pokojnikova želja.

- Prebacili smo supruga u našu obiteljsku grobnicu u Šoinovcu jer je to uostalom bila i njegova želja, kao i moja i naše djece. S njegovim bratom odavno ne komuniciramo jer je to nečovjek koji nam je u životu samo zadavao probleme, i neću dozvoliti da mi muž počiva u istoj grobnici s njim, a to nije bila ni želja moga supruga, kazala je vidno potresena Lidija Vidić.

Ona kaže da je Dubravko Vidić izmanipulirao javnost kako bi dodatno napakostio njezinoj obitelji.

- Čitav grad zna da laže. Ja ne bježim od toga da sam supruga prebacila u drugu grobnicu, ako sam prekršila zakon odgovarat ću, ali ponavljam, neću dopustiti da mi suprug bude u istoj grobnici s takvim čovjekom, dodala je Lidija Vidić.

Također, tvrdi i da je Dubravko Vidić znao da je lijes prebačen u Šoinovac.

- Istina je da nisam pribavila dozvolu da premjestimo lijes, ali iz razloga što nam njegov brat ne bi dao suglasnost, pa smo se odlučili na takav potez. On je cijelo vrijeme znao da samo ga premjestili u našu obiteljsku grobnicu, ali nam jednostavno želi stvarati probleme kao što nam je to činio čitav život, izjavila je Lidija Vidić.

Podsjetimo, pokojnikov brat Dubravko Vidić nestanak tijela prijavio je mostarskoj policiji prošli ponedjeljak, 16. studenog. Kazao je da je u šoku jer ne zna tko je tijelo ukrao iz grobnice i gdje ga je odnio, niti zbog čega je to napravio.