Jasenica: Proslava blagdana Gospe od Anđela

hkud, HKUD Jasenica

Program proslave, počinje trodnevnicom u srijedu 30.07.2014. godine u 19 sati, nastavlja se u četvrtak 31.07.2014. i petak 01.02.2014. , također služenjem svetih misa u 19 sati.

Na sam blagdan Gospe od Anđela, subota 2. kolovoza 2014. godine na platou ispred crkve u Jasenici,program počinje služenjem svete mise u 19 sati, nakon koje slijedi bogat kulturno umjetnički program u organizaciji HKUD Jasenica.
U sklopu kulturno umjetničkog programa nastupit će društva: HKUD "Brda" Izbično, KUD "Ljeskovac" Vinkovci , te domaćin HKUD Jasenica .

Nakon nastupa kulturno umjetničkih društava slijedi nastup benda Romeo&Dado. .
Kako na proslavi nitko ne bi ostao gladan i žedan, pobrinuti će se članovi HKUD Jasenica koji će za simboličnu cijenu prodavati jela sa roštilja i pivo, sokove. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za HKUD Jasenica, koje svake godine bilježi napredak u svom razvoju, što u kulturnom dijelu tako i u broju svojih članova. HKUD Jasenica je u rujnu prošle godine uspješno predstavljalo naš grad, županiju, te zajedno sa HKUD Husino , Tuzla, državu Bosnu i Hercegovinu, na prestižnoj smotri folklora Vinkovačke jeseni 2013.
Pozivaju se svi prijatelji i ljudi dobre volje da dođu na proslavu, i zajedno sa mještanima Jasenice proslave blagdan Gospe od Anđela.

HKUD Jasenica