Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru

tribina, Zločin, sveučilište, Mostar sveučilište, studentski zbor, Mostar, Sveučilište u Mostaru, Mostar sveučilište, akademska godina, studentski zbor, Sveučilište Mostar, izbori, HNŽ, stipendije, studenti, Mostar sveučilište, Sveučilištu u Mostaru, Hrvati u BIH, pomoć, pomoć Hrvatima u BiH, Daria Krstičević, Sveučilište Mostar, studentski zbor, ples, Mostar, Sveučilište Mostar, dokumentarni film, studenti, Mostar, vlast, očekivanja, Mostar, stanovi, studenti, studenti, HNŽ, spisak, popis
Studenti koji se žele kandidirati za gore navedene funkcije, dužni su u uredu Zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine, te ukoliko se žele kandidirati za predsjednika Studentskoga zbora fakulteta, potrebno je i to naglasiti u prijavi. Također, prijavni obrazac mora sadržavati i najmanje 1% potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave se primaju najkasnije do 3. studenoga 2014. Sami izbori, dakle 5. studenoga, trajat će od 9 do 13 sati na svim fakultetima. Nakon izbora za predstavnike po fakultetima izabrani predsjednici i dopredsjednici biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Mostaru da se aktiviraju i kandidiraju na sljedećim izborima kao i da izađu na izbore i podrže nekog od kandidata.