Izabrano novo vodstvo HSPF-a

HSPF, Mile Lasić, HSPF, izbori, HSPF, okrugli stol, Mostar, HSPF

Novi-stari predsjednik HSPF-a je Josip Zelenika, dok su na potpredsjednička mjesta izabrane Jelena Čevra i Jelena Perković, a nova tajnica je Ivana Šaravanja.

„Ova Udruga pripadala je našim prethodnicima, sada pripada svima nama. Ja ne znam što će tko od nas raditi kada završi fakultet, za što je tko predodređen, ali znam jedno, da sada dok smo tu, dok smo aktivni članovi ove Udruge, svatko od nas može dati značajan doprinos daljnjem iskoraku ove Udruge, a dajući svojim radom i angažmanom obol Udruzi, nesvjesno dajete obol i vlastitom razvoju, jer kroz HSPF svi možete i sebe izgraditi," kazao je između ostalog Zelenika.

Jelena Čevra studentica je druge godine diplomskog studija Međunarodne politike i diplomacije. „Studiranje bi trebalo biti preispitivanje serviranih teza, opozicija indoktrinaciji. Nitko vam neće pružiti znanje na dlanu, morate se sami potruditi da do njega dođete. Znanje je jedina istinska i stvarna moć," istaknula je Čevra.
Jelena Perković također je studentica druge godine godine diplomskog studija Međunarodne politike i diplomacije. „Moj cilj je poticanje članova HSPF-a na rad i što bržu realizaciju ideja koje smo izložili u svojim programima. Mi trebamo biti pokretači pozitivnih promjena u društvu."

Novoizabrano vodstvo zahvalilo se članovima na ukazanom povjerenju i najavilo kako namjerava krenuti s radom u što skorijem vremenskom razdoblju.