Chick lit hit predstava HNK Mostar bit će odigrana na Maloj sceni kazališta u utorak 30.06.2015. u 20 sati

HNK Mostar, „Chick lit", „Chick lit", HNK Mostar, „Chick lit", HNK Mostar
Autor predstave je Damir Šodan a režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević.

Šodanov „Chick lit" je duhovita i ironična groteska hrvatskog jet-seta i presjek stanja svijesti hrvatskog tranzicijskog društva, koje odveć korespondira i s našom, bosanskohercegovačkom stvarnošću. Mladi bračni par, od kojih je suprug novopečeni tajkun i industrijalac, a supruga jedna od uspješnih chick lit spisateljica, priređuje party u povodu izlaska njene nove knjige.

Na partyju se pojavljuje cijela lepeza zanimljivih gostiju, koji se u dramskom rukopisu Damira Šodana promeću u arhetipove novouspostavljene društvene ljestvice. Paralelno s partyjem, ispred obiteljske vile prosvjeduju otpušteni uposlenici tvornice čiji je vlasnik suprug chick lit spisateljice. Kako party odmiče i pristižu novi gosti, postaje sve izvjesnije da će doći do sukoba „ulice" s novopečenom aristrokracijom.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Robert Pehar, Velimir Njirić Pšeničnik, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Nedžad Maksumić, Diana Ondelj Maksumić, Igor Vidačković, Saša Oručević, Emir Spahić, Ivo Krešić, Angela Bulum i Ivan Skoko.

Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto rezervacije se mogu obaviti:

- Putem inboxa na Facebook stranici Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru
- E-maila: [email protected]
- Telefonom: 063/317-348

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike,studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave.