FOTO  Međugorje: Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović odsjela u Hotelu Villa Regina

Kolinda Grabar Kitarović vila Regina
Kao mjesto za svoj boravak u Međugorju odabrala je jedan od najboljih i najpoznatijih hotela u Svetištu Kraljice Mira Hotel Villa Regina u vlasništvu braće Vasilj.

Vlasnici i osoblje Hotela Villa Regina su izrazili veliko zadovoljstvo što je Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović za svoj boravak u Međugorju izabrala njihov hotel, te su joj na tome zahvalili riječima:

Hotel „Villa Regina" ovih je dana iznimno počašćen što za gošću imamo predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.
Na svom hodočasničkom pohodu u Međugorje Kraljici Mira učinila nam je iznimnu čast što je za svoj boravak u Međugorje izabrala naš hotel. Vjerujemo i nadamo se da smo učinili sve kako bi joj boravak ovdje učinili što ugodnijim.
Predsjednici zahvaljujemo na posjetu, učinila nam je iznimnu čast, u ime vlasnika i osoblja želimo joj puno uspjeha u budućem radu na dobro hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske, neka je prati Božji blagoslov te da u zdravlju i veselju nadahnuta Gospinim porukama i nadalje obavlja časnu dužnost predsjednice republike.
Nadamo se da će u okviru svojih predsjedničkih obveza pronaći i ubuduće trenutke za vlastitu duhovnu obnovu i novi posjet Kraljici Mira i Međugorju.

Predsjednice, hvala za svaku izgovorenu riječ, za podršku i ohrabrenje, uvijek će Vas u obavljanju časne dužnosti pratiti naša ljubav i molitve.

Vlasnici i osoblje hotela Villa Regina Međugorje

HERCEGOVINA.info