Međugorje: Na poseban način Gospa je zabrinuta za sve mlade u svijetu. Kaže da se nalaze u jako, jako teškoj situaciji !

Brdo Ukazanja, Međugorje, Međugorje, rim, povjerenstvo, Dinamo, Gospa Međugorje, Međugorje, Međugorje, Vidjelica Vicka, Vidjelica Mirjana, gospina poruka, Gospa, Gospa Međugorje, Velika Gospa

Zato Gospa traži da se za to vrijeme na poseban način pripremamo, da bismo Isusa što dostojnije i s ljubavlju mogli primiti. Gospa preporučuje mjesečnu svetu ispovijed i kaže da po potrebi, kako se koji čovjek osjeća. Kaže:"Nemojte ispovijed shvatiti da odete da se oslobodite grijeha i da živite s istim životom", nego se trebamo mijenjati da budemo nove osobe i tražiti od svećenika savjt da bi nam on pokazao kako da učinimo jedan korak naprijed.

Na poseban način Gospa je zabrinuta za sve mlade u svijetu. Kaže da se nalaze u jako, jako teškoj situaciji, a da im mi možemo pomoći jedino svojom ljubavlju i molitvom srca. I kaže: "Dragi mladi, ovo što današnji svijet nudi, to je sve prolazno." Sotona koristi svaki slobodan trenutak za sebe, a danas to najviše čini na mladima jer želi razrušiti naše obitelji.
Gospa kaže: "Draga djeco, ovo je vrijeme velike milosti." Želi da obnovimo njezine poruke, da ih počnemo srcem živjeti.
Želim vam reći: Večeras, kad Gospa dođe, za vrijeme ukazanja, preporučit ću sve vas, sve vaše obitelji, i moliti za sve. I neka vas Kraljica Mira sve blagoslovi svojim mirom i ljubavlju. Budimo sjedinjeni u molitvi, ja ću moliti za vas, a vi se ponekad sjetite i nas.

glasbrotnja.net