Državljanin Italije nestao u Međugorju

milivoj pjaca, HGSS Mostar, potraga, HGSS, potraga, Bregava, HGSS, milivoj pjaca, tijelo, Međugorje, nestanak, HGSS, Široki Brijeg, planinari, planina, HGSS, Čvrsnica, gss, Međugorje, gorska služba spašavanja, spašavanje, gss, nestanak, pronalazak, smrt, HGSS, križevac, spas, spasilačka služba, Spasenje, gorska služba spašavanja, gss, potraga, jare, mostarsko blato, Josip Bokšić, Josip Bokšić, potraga, Široki Brijeg, HGSS, potraga, Čitluk, vionica, tijelo, gss, nestanak, HGSS, gss, Međugorje, potraga, Međugorje, potraga, nestanak, gss, potraga, gss, potraga, Međugorje, HGSS, hgss čitluk, Međugorje, HGSS, Međugorje, Međugorje, gss, nestanak, Posušje

Njegov nestanak hercegovačkoj policiji prijavljen je tek jutros i to nakon što su njegovi stanodavci počeli sumnjati u povratak gosta, piše klix.ba.

Posljednji put je nesretni starac viđen 2. kolovoza u kući, a od tada mu se izgubio svaki trag.

Nakon što je slučaj prijavljen policiji, pregledana je soba u kojoj je boravio stranac i u njoj su pronađene njegova putovnica, laptop i osobne stvari.

Policija je o nestanku Talijana odmah alarmirala i hercegovačku službu spašavanja koja će nakon što policija obavi svoj dio posla započeti rad na organiziranju potrage za ovim muškarcem.

"Još uvijek nema naznaka da je napustio gradsku jezgru, radi se urbanom nestanku jer je posljednji put viđen u pansionu. Ako budemo imali pokazatelje da se uputio u divljinu krećemo na teren", kazao je za klix.ba Zdenko Marić iz Saveza gorskih službi spašavanja u BiH.