Nove mikrokreditne prevare u Ljubuškom

Prema navodima iz prijava tri građanina podigla su kredite u Mikro-kreditnoj fondaciji Sunrise Sarajevo pri čemu su podnositelji prijave prikazani kao jamci premda, po njihovim navodima, isti nisu potpisali kreditnu dokumentaciju. U tijeku su provjere navoda iz prijave.

PU Ljubuški u ponedjeljak je zaprimila prijavu da je neutvrđenog dana, nepoznati počinitelj ili više njih, posjekao i otuđio određenu količinu hrastovih stabala iz šume u privatnom vlasništvu koja se nalazi u mjestu Pregrađe. Policijski službenici PU Ljubuški izvršili su očevid te poduzimaju i druge izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

PU Ljubuški jučer je zaprimila dvije prijave o krađama - u prvom slučaju prijavljeno je da je s objekta u izgradnji, koji se nalazi u mjestu Mostarska Vrata, otuđeno nekoliko metalnih mreža tzv. mata; u drugom slučaju prijavljeno je da je s obiteljskog posjeda u mjestu Hrašljani otuđen motokultivator i nekoliko alatnih strojeva. U oba slučaja policijski službenici izvršili su očevide te poduzimaju i druge izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

mupzzh.ba