Mario Stanić s braćom Kovač i Vatrenima na Zvirićima

zvirići, Vatreni, Mario Stanić
Kako je i obećao Mario Stanić je na Zviriće doveo igrače iz reprezentacije Hrvatske koji su 1998.godine na Svjetskom prvenstvu osvojili broncu, popularne „vatrene". U iščekivanju „vatrenih" igralište su „okupirali" najmlađi Zvirićani, a stariji su „zauzeli" položaje iza aut linije.

Dolazak vatrenih popraćen velikim pljeskom, braća Niko i Robert Kovač, Zvonimir Soldo, Goran Vlaović, Boris Živković i Mario Stanić istrčali su plavim dresovima, a ovom prigodom za njih je zaigrao neuništivi Zvirićanin, Rade Paponja - Kajica.

Vatreni su odigrali prijateljsku utakmicu sa Zvirićanima pojačanim „dijasporom" iz Gabela Polja koji su još jednom pokazali da „znaju s loptom".

Domaćini su dobro započeli, poveli 2:0 golovima Veselka Paponje, a onda su vatreni ubacili u brzinu više i golovima Borisa Živkovića i Roberta Kovača izravnali do odmora. U nastavku je odlučila kvaliteta i „vatreni" su slavili 6:4.

Uz Zvirićane bilo je dosta uzvanika i gostiju sa svih strana, a došli su i čelnici općine Ljubuški i Županije Zapadnohercegovačke, a ne treba posebno naglašavati da su svi bili lijepo ugošćeni i počašćeni.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški