Ljubuški: Zumbathon IZGRADIMO KUĆICU IZ BAJKE

Zumbathon , Ljubuški
a ovaj puta smo organizatori jednog takvog.
Pokušat ćemo zajedničkim snagama, čvrstom voljom i sa veeeelikim srcem pomoći onima koji nas trebaju ... roditeljima i djeci udruge Duga.
Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuškij e osnovana 2007. g. i djeluje na području općine Ljubuški. Bore se svim snagama opstati jer isključivo djeluju od rada roditelja, pišu projekte i izrađuju rukotvorine koje kasnije prodaju, organiziraju predstave i festivale ...
Ove godine su odlučili krenuti u veći projekt, skupljati novac za svoju kućicu "Kućicu iz bajke" i nadaju se da će jednom ona postati i stvarnost. Za sada borave u iznajmljenom, neadekvatnom prostoru koji sami financiraju.
Iz Udruge kažu: "Ljubavi, volje i nade imamo, još nam samo treba prijatelja koji mogu i žele podržati naš rad, učiniti naš život ljepšim i lakšim. Budite kamen u našim temeljima! "

Dragi prijatelji, rekreativci, Zumba narode širom svijeta, podržite nas i ZAJEDNO BUDIMO KAMEN NJIHOVIM TEMELJIMA !!!

Gradska Športska dvorana Ljubuški 21.11.2015. g u 16:00 h
Dva sata Zumba® Fitnessa uz licencirane goste Zumba® Fitness instruktore nikako ne bi trebali propustiti, a ako ipak niste tip za rekreaciju, sudjelujte tako da će te nas bodriti sa tribina jer ... važno je sudjelovati.

Preporučena cijena ulaznice je 10,00 KM no, ako niste u mogućnosti toliko izdvojiti ili dolazite sa cijelom obitelji, slobodno možete dati i onoliko koliko vaše mogućnosti dozvoljavaju.