Goran Skoko: Iz ove generacije stasat će uspješni ljudi

maturanti ljubuski

Večer mladosti, ljepote, glazbe i prijateljstva zasigurno će biti poseban dio života kojeg će se ova generacija rado sjećati, piše Dnevni list.

Ova generacija maturanata broji 88 učenika u četiri razreda i jedna je od najuspješnijih generacija ikad. Naime, njih čak 25 je oslobođeno polaganja školske mature što znači da su kroz sva četiri razreda Gimnazije prolazili odličnim uspjehom.

Na sve njih ponosan je i ravnatelj Gimnazije Goran Skoko koji je rekao kako svi maturanti imaju želju nastaviti daljnje školovanje.

"Ovo je jako dobra generacija, puna potencijala. Svi oni pokušat će se upisati na neki od fakulteta, što u BiH, što u Hrvatskoj. Primjerice, čak 40 ih se prijavilo za polaganje državne mature u Hrvatskoj. Ono što je važno spomenuti jest da su za njih tijekom školske godine organizirane posebne pripreme iz matematike, hrvatskog jezika i kemije, a profesori su im besplatno držali sate, što je za svaku pohvalu", istaknuo je Skoko ne sumnjajući kako će iz ove generacije stasati uspješni ljudi.

Skoko je na kraju napomenuo kako će škola organizirati prijevoz u Split za maturante koji će polagati državnu maturu.

Kažimo i kako je učenica generacije Glorija Granić koja je od ravnatelja dobila pohvalnicu za izvanredan uspjeh u učenju i vladanju tijekom školovanja.