Dva prva mjesta za Dance Factory Ljubuški u Banja Luci

Lidija Ereš, Dance factory Ljubuški
Plesni klub Dance Factory (LDF) natjecao se sa svojim najmlađim plesačima u dobi od 4-6 godina i od 7-9 godina osvojivši dva 1.mjesta u kategorijama Show dance Mini i Open Djeca 1. Na natjecanju je sudjelovalo preko 1400 plesača koji su se natjecali u raznim kategorijama.

Vrlo smo zadovoljni nastupom naših najmlađih i kao i uvijek vraćamo se kući sa hrpom medalja, diploma i pehara. Ponosna sam na rezultat koji smo postigli ponajviše jer su nam u konkurenciji bili i domaćini, ali djeca su dala sve od sebe i zasluženo donijeli doma zlato.

U ovoj godini u plesnom klubu uveli smo mnogo noviteta kako za djecu tako i za odrasle. Za djecu smo oformili „Garderober kluba" koji stavljamo na korištenje svim članovima plesnog kluba a sastoji se od razne garderobe za nastupe, rekvizita, šminke i slično. Na ovaj način pokušavamo pomoći i djeci i roditeljima snižavajući troškove i proširujući ponudu. Osim navedenog, pokrenuli smo i fitness za odrasle gdje nudimo mnogo plesnih pravaca kao što je piloxing, werq, tae bo, bokva, aerobic itd uz koje vježbamo.

Lidija Ereš