Livno: U prometnoj nesreći tri osobe ozlijeđene, stradao divlji konj

divlji konji, divlji konji, divlji konji, konj, seks, životinje, ljudi, spašavanje, Livno, divlji konji, krug, divlji konji, Cincar, Livno, borova glava, Livno, konji, prometna nezgoda
...Borova Glava, Livno, u kojoj je I.B. rođen 1986. .godine u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke "Ford Transit" reg. oznaka ZG 7512 AV udario u konja.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, te tom prilikom utvrdili da je vozač I. B. kao i putnici J.K. rođen 1987. godine u Livnu i M.I. rođen 1985. godine u Bugojnu, zadobili lakše tjelesne ozljede koje su im sanirane u Županijskoj bolnici u Livnu.

Od starne djelatnika Eko udruge "Borova Glava" uginuli konj uklonjen je s mjesta prometne nezgode, dok je na samom motornom vozilu pričinjena veća materijalna šteta.

Ovom prilikom MUP HBŽ-a skreće pozornost vozačima motornih vozila koji prometuju ovim djelom magistralnom puta da obrate pozornost na prisutnost konja na samoj prometnici M - 15, pogotovo u večernjim satima , jer je ovo već druga prometna nezgoda u kojoj dolazi do udara motornog vozila u konja u posljednjih desetak dana, priopćeno je iz MUP-a HB županije.