Livno: Otvoren novi autobusni kolodvor

autobusni kolodvor livno
U nazočnosti brojnih predstavnika općinskih i županijskih vlasti, poduzetnika i gostiju, rezanjem vrpce predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić otvorio je autobusni kolodvor i Caffe bar ''Ćićko'' u Livnu, piše Tomislavcity.com.

Nakon prigodnog obraćanja direktora poduzeća ''Ćićko Commerce'', Ivana Kovačevića, nazočnima se obratio i predsjednik Vlade, Draško Dalić zahvalivši obitelji Kovačević, vlasnicima poduzeća ''Ćićko Commerce'', što su jednu ovakvu investiciju realizirali u Livnu.

''Ova investicija zaslužuje jednu posebnu zahvalu s obzirom na vrijeme u kojem se ovaj projekt realizira, a to ujedno može biti svijetli primjer i putokaz ostalim potencijalnim investitorima za ulaganja u našu županiju", rekao je predsjednik Vlade.

Iskoristio je priliku da pozove sve potencijale investitore da se vrate i svoj kapital ulože na prostoru županije, a Vlada Hercegbosanske županije će, prema riječima predsjednika Vlade, dati potporu svima koji žele ulagati i pomoći u skladu sa svojim mogućnostima u proračunu i dobivanju potrebne dokumentacije.

Uređeni autobusni kolodvor sa svim pratećim sadržajima blagoslovili su župnik župe Svih svetih u Livnu fra Vinko Sičaja i župni vikar fra Josip Jukić. Objekti koji su službeno otvoreni smješteni su na 5.000 m2 uređenog asfaltiranog prostora na kojima se nalazi autobusni kolodvor s 12 perona i poslovno stambeni objekt u kojem se nalaze ugostiteljski objekti - restoran i caffe bar, te drugi poslovni prostori kao i 16 stambenih jedinica.

Foto: Livnovine.com