FOTO  Ljetna avantura u srcu Hercegovine koju morate doživjeti

rafting
Agencija Hit Raft nalazi se u srcu Hercegovine na putu između Boračkog jezera i Glavatičeva. O agenciji Hit Raft i raftingu naš portal je već pisao nekoliko puta, a ovih dana smo ih i posjetili, te se uvjerili u ljepotu onoga što oni nude u ove vrele ljetne dane.

Središte svega je etno selu Ban Vir koje se sastoji od 6 kućica za odmor koje se nalaze u netaknutoj prirodi i idealno su mjesto za odmor od svakodnevnice i stresa. Rafting avantura kreće upravo na rijeci Neretvi kod etno sela, i svi oni koji su jednom iskusili avanturu spuštanja niz planinsku rijeku ljepoticu obavezno joj se opet vraćaju. U okviru etno sela nalazi se restoran za goste koji svojim posjetiteljima nudi gastro specijalitete po kojima je Hercegovina poznata svuda po svijetu.

Upravo za našeg posjeta etno selu vrijedni domaćini su za svoje goste pripremali tepsiju ispod sača, a u ponudi su sve vrste pita, i još mnogo toga pripremljenog po tradicionalnoj recepturi, sa mnogo truda i ljubavi.

Ukoliko želite doživjeti pravu avanturu Raftinga na Neretvi javite se ljudima koji imaju dugogodišnje iskustvo i koji vam garantiraju vrhunsku uslugu.

Ovo se jednostavno ne može opisati riječima, potrebno je doći i sve ovo jednostavni doživjeti.

Telefon na koji možete rezervirati svoje mjesto u avanturi života:

+38736739221
+38761175326

E-mail:

[email protected]

 

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info