Pretresom stana u Mostaru pronađeno oružje i streljivo

terorizam, oružje, krijumčari, trst, uhićenje, Francuska, HNŽ, kriminal, mup nhž, oružje uporaba
izvršili su jučer pretres stana u ul. Mile Budaka u Mostaru i kuće u Maloševićima koje koristi V.B. (1985).

Za protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 16 prijava iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta te tri prometne nezgode u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Djelatnik poduzeća "Putevi" Mostar M.S. prijavio je u srijedu u PS Konjic da su na regionalnoj cesti, na relaciji B. Polje - Kostajnica, otuđena 3 prometna znaka. O tome je upoznata krim. policija.

A.Ć. iz Konjica prijavio je u srijedu u PS Konjic da su mu 30./31. siječnja ove godine u UO Druga priča, u ul. M. Tita u Konjicu, otuđeni jakna, ključevi vozila, bankovna kartica i osobni dokumenti. O svemu je upoznata krim. policija.

Djelatnici Sektora krim. policije, uz potporu pripadnika Jedinice za potporu, izvršili su jučer pretres stana u ul. Mile Budaka u Mostaru i kuće u Maloševićima koje koristi V.B. (1985). Pretresom je pronađena jedna automatska puška, pumparica, cijev od mitraljeza i više komada streljiva raznog kalibra. O tome je upoznat nadležni tužitelj.

U srijedu u 21,15 sati dogodila se prometna nezgoda na cesti M 17, u mjestu Počitelj, u kojoj je Marijo M. (1989) upravljajući vozilom marke BMW sletio s ceste. Lakše tjelesne ozljede zadobila je Josipa K. (1993) kojoj je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Čapljina. Pripadnici vatrogasne jedinice izvršili su ispiranje kolnika, a obzirom da je u nezgodi došlo do oštećenja cestovne infrastrukture izvješteni su djelatnici Cesta. Izvršen je očevid, navodi se u priopćenju.

vecernji.ba