Treći Maškara – fest u Osnovnoj školi Čerin

mačkare, Čerin
Posebno za danas priređena su razna natjecanja i nadmetanja u „Igrama bez granica". Tako su učenici snage odmjerili u plesu oko stolica, hvatanju jabuke u buretu, prijatelja su hranili pudingom, tražili su keks u brašnu, skakali su u vrećama, nosili jaje u žlici, vukli konopac... Nije bilo ni malo jednostavno.

Stručni žiri, koji je pažljivo pratio sve nastupe i nakon zbrajanja osvojenih bodova na kraju priredbe proglasio najuspješniji odjel, činili su fra Tihomir Bazna, Adrijana Ivanković, Tanja Nakić, Marija Prusina, Maja Zovak, te učenici Stjepan Pehar i Ljilja Musa. Laskava titula, ali i vrijedna nagrada ove je godine pripala VIII. B.

Za najbolju masku proglašeni su predsjednica Kolinda i Karamarko koje su predstavili učenici Martina Musa i Stjepan Pehar, te tako nasmijali sve prisutne plešući ritmove gangnam style.

Osim toga bilo je veselo i zabavno u drugoj smjeni, gdje su učenici zabavljali sve prisutne natječući se u raznim igrama.

Jedan dan u godini, bez straha od promjene atmosfere u školi, učenici su oponašali svoje učitelje, roditelje i poznate osobe. Za takvo ponašanje nisu dobili nikakve kazne, već nagrade koje im je osigurala tvrta Union Food d.o.o. Čitluk.

Za najbolje natjecatelje nagrade su uručili predstavnici Union Foodsa gđica Maja Zovak i gosp. Darko Leko.

Kako je to danas izgledalo u Čerinu pogledajte u fotogaleriji

Brotnjo.info