FOTO  Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio OO HDZ BiH Čitluk

dr. Dragan Čović, HDZ BiH, Čitluk

Predsjednika Čovića na dolasku dočekao je predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk Marin Radišić a sastanku su nazočili načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, ministar prometa i veza HNŽ-a Stjepan Krasić, dopredsjedatelj Skupštine HNŽ-a Tomislav Martinović, zastupnik u Parlamentu FBiH Marin Barbarić, Andrea Martinović zastupnica u Skupštini HNŽ-a, Matea Ostojić, predsjednica Mladeži, Valentina Bevanda, predsjednica Zajednice žena "Kraljica Katarina Kosača", članovi Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk i vijećnici Općinskog vijeća Čitluk.

Na sastanku je bilo riječi o aktualnim prilikama u općinskom odboru HDZ-a BiH Čitluk, svim projektima od vitalne važnosti za općinu Čitluk te dosadašnjim i predstojećim aktivnostima OO HDZ BiH Čitluk koje je prezentirao predsjednik OO HDZ-a BiH Čitluk Marin Radišić.

Poseban naglasak na današnjem sastanku bile su pripreme za predstojeće lokalne izbore. Razgovaralo se o dosadašnjim rezultatima OO HDZ BiH Čitluk kao i o predviđanjima izbornog rezultata za lokalne izbore koji će se održati u listopadu.
Predsjednik Čović na sastanku se osvrnuo na rad općinskog odbora, te se ovim sastankom želio upoznati sa stanjem i mogućim problemima koji ovaj općinski odbor ima.

Nakon uvodnih izlaganja svi nazočni za predsjednika Čovića imali su brojna pitanja i komentare. Teme razgovora su uglavnom bili mladi i njihova budućnost u BiH, gospodarstvo, prometna povezanost i problemi branitelja.
Na sastanku je istaknuta potpora projektima važnim za općinu Čitluk i njene stanovnike, kao i puna potpora radu OO HDZ BiH Čitluk čiji su dosadašnji rezultati zapaženi i vidljivi.