OŠ Bijakovići: Učenik generacije nagrađen vrijednom nagradom

Bijakovići, nagrada, osnovna škola
...osnovne škole završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem te se tijekom osmogodišnjeg obrazovanja posebno isticali u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima i bili uspješni na školskim i županijskim natjecanjima.

Uz to, svake godine naizmjenično mjesne zajednice Bijakovići i Međugorje dodjeljuju posebnu vrlo vrijednu nagradu osnovcu koji na temelju posebnih kriterija utvrđenih školskim Pravilnikom osvoji laskavi naslov najboljeg učenika generacije te osnovne škole.

Nakon podijeljenih svjedodžbi danas je ravnatelj škole prof. Veselko Pehar osnovcima koji su završili osnovnoškolsko obrazovanje čestitao na uspješnom završetku škole i poželio im mnogo uspjeha u daljnjem školovanju i životu.

Istodobno, na današnjoj svečanosti objavljeno je da je za najboljeg učenika ovogodišnje generacije osnovaca OŠ Bijakovići proglašen Matija Šego, kojeg su učenici i nastavnici nagradili dugotrajnim i zasluženim pljeskom. Njemu je Ivan Kozina, dopredsjednik MZ Međugorje, na svečan način uručio vrijednu nagradu - besplatnu školsku ekskurziju i poželio mu da tako uspješno nastavi i srednjoškolsko obrazovanje u čitlučkoj Općoj gimnaziji u koju se planira upisati.

Matija nam je kazao kako mu ta nagrada mnogo znači i da potvrđuje kako se isplati učiti te da mu je ona dodatni poticaj za uspješan nastavak daljnjeg školovanja.

Citluk.ba