Blatničke note dobrote: Donja Blatnica spremno dočekuje svoje prijatelje!

Blatničke note dobrote, Gornja Blatnica, donja blatnica, blatnica, Mate Bulić, Blatničke note dobrote

Ovaj događaj, koji se početkom kolovoza održava u Donjoj Blatnici, postao je jedno od najvećih društvenih okupljanja u Hercegovini, a njega iz godine u godinu posjećuje sve više posjetitelja. Najave  govore kako će ovogodišnja posjeta biti rekordna.

Kako doznajemo od Mate Bulića, osobe koja je najzaslužnija za cijelu priču i koji petu godinu zaredom okuplja prijatelje u svojoj rodnoj Donjoj Blatnici, u ponedjeljak osim što se očekuju visoke temperature, ovo Hercegovačko mjesto biti će dodatno užareno jer će na pozornici nastupiti najpoznatija imena Hrvatske estrade.

Tako u Donju Blatnicu stižu Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Dalmatino, Jole, Vuco, Matija Vuica,  Pamela Ramljak, Đakovčanke, Jozo Vučić, a uz nezaobilaznog domaćina Matu Bulića bit će tu još gostiju iznenađenja. Sa svima njima će u glas zapjevati tisuće posjetitelja iz svih dijelova Herceg Bosne, Dijaspore, Dalmacije, Slavonije, Like, Istre, Zagreba...

Kupovinom ulaznice u iznosu od 10 KM i vi postajete dio velike humane priče koja se iz godine u godinu pretače u izraze ljubavi i pomaganja onima koji su u potrebi. Naime, dio ovogodišnjeg prihoda biti će namijenjen za dovršetak prvog Studentskog doma za siromašne studente u Bosni i Hercegovini koji se gradi pri Hercegovačkoj franjevačkoj provinciji u Mostaru. Ne treba zaboraviti kako su organizatori Blatničkog koncerta ranijih godina pomogli izgradnju brojnih sakralnih objekata u Hercegovini, a isto tako potpomogli su rad udruga osoba s posebnim potrebama iz Čitluka i Mostara.

Veliki doprinos cijeloj organizaciji, kako bi sve prošlo besprijekorno i bez ikakvih problema, dat će više od 100 volontera. Osiguran je i prostrani parking za nekoliko tisuća automobila...

Svi putovi u ponedjeljak navečer vode na „Blatničke note dobrote". Dobro došli u Donju Blatnicu, obećavamo odličnu zabavu - poručuju organizatori.