Čapljina: Školske kolege i profesori poručili Nikolina, nastavi s dragim anđelima tamo gdje si stala s nama

Čapljina, sahrana, nikolina raič
Uplakana obitelj i rodbina te školske kolege i profesori ali i preko tisuću poznanika ispratilo je na vječni počinak preminulu maturanticu Nikolinu Raič(18).

Nitko na mjesnom groblju Ivanuša-Šuškovo naselje nije mogao kontrolirati svoje emocije pa su mnogi cijelo vrijeme i plakali uz česta ponavljanja pitanja zašto ih je ovako rano morala napustiti njihova draga kćerka, sestra, školska prijateljica i na kraju dobra i uzorna učenica Srednje Turističko-ugostiteljske škole Čapljina, piše Večernji list BiH.

Podsjetimo, Nikolina je preminula na početku maturalne zabave koja je u petak navečer bila organizirana u hotelu „Mogorjelo" u Čapljini. Uoči prvog maturalnog plesa Nikolina se prosto srušila na pod i unatoč brzoj intervenciji njezinih školskih kolega i profesora a onda i medicinskog osoblja Doma zdravlja Čapljina za ovu mladu djevojku nije bilo spasa pa su nakon pola sata svi zanijemili kada je stigla vijest da ih je za trajno napustila njihova Nikolina.

Iz Čapljine su bili organizirani i autobusi za prijevoz njezinih školskih kolega i profesora a veliki broj građana je takođe stigao u Šuškovo naselje kako bi ispratili ovu uvijek mirnu i povučenu djevojku koja je u svakom trenutku bila spremna pomoći svojim školskim kolegama.

Odavno u Šuškovu naselju kod Čapljine nije bilo toliko ljudi kao što je to bilo na posljednjem ispraćaju ove nesretne djevojke koja je i ranije imala problema sa srcem a što joj je na kraju eto nažalost i presudilo pa je ugašen još jedan mladi život.

„Volimo te naša draga Nikolina i nikada te nećemo prežaliti....", „Draga naša Nikolina, sada se pridruži dragim anđelima i s njima nastavi tamo gdje si s nama stala i opet ćemo se jednog dana susresti i završiti ono naše prekinuto druženje..."- samo su neke od poruka Nikolininih uplakanih školskih kolega i profesora koji jučer nisu mogli zaustaviti svoje suze, piše Večernji list BiH.

Naravno, u ovim trenucima najteže je Nikolininom ocu Spasoji i bratu Nikoli koji su i  cijelo vrijeme primali sućut ali i poruke potpore od svih onih koji su došli ispratiti preminulu maturanticu Nikolinu Raič.