Mladić koji je zaklao Meksikanku u Split je doselio iz Mostara

Mišić, koji s roditeljima i bratom živi u ulici Kroz Smrdečac na Splitu 3, uhićen je u utorak oko 15 sati i to nakon što ga je policiji, kao sumnjivog, prije nekoliko dana prijavila jedna njegova susjeda.

Prilikom pretresa stana policajci su pronašli set noževa. Onaj koji je nedostajao bio je upravo nož kojim je na Marjanu ubijena Selene Macedo. Nož koji je nađen u njegovu odbačenom ruksaku u šumi. Pritisnut dokazima, ubojstvo Meksikanke policajcima je priznao Edi Mišić (28), nezaposleni Splićanin koji s roditeljima i bratom i sestrama živi u prizemnom stanu zgrade u Ulici kroz Smredčac u Splitu 3. Ipak, ovo se šokantno priznanje još ne može formalno koristiti kao dokaz: tužitelji čekaju da ga Mišić ponovi istražnom sucu nakon što su mu ga danas priveli policajci.

Osumnjičeni mladić je inače rođen u Mostaru gdje je i živio do 1993. godine. Njegov otac Branko bio je vatreni navijača Dinama, a  neke neprovjerene informacije kažu da je Edi ime dobio po nogometašu Dinama, Ediju Krnčeviću. Branko je tijekom Domovinskog rata bio tri puta ranjen na bojištu, a nakon toga se s obitelji doselio iz Mostara u Split.

hercegovina.info