Trogodišnjak odšetao iz vrtića, našli ga prolaznici

djeciji vrtic, Mostar, upis, skandal, vrtić, djeca rast, vrtić, maribor, iživljavanje, Mostar, dječiji vrtići, Down sindrom, Mostar, dječiji vrtići, Dječji vrtići, upis, dani kruha, dječiji vrtići, Mostar, gradski vrtić, Mostar, pravila, dječiji vrtići, djeciji vrtic, upis, Danijela Kegelj, vrtić, Dječji vrtići, Mostar, vrtić, djeciji vrtic, gradski vrtić, Dječji vrtići, Hercegovina, Mostar, dani kruha, dječiji vrtići, dijete, vrtić, teta u vrtiću, Sarajevo, djeciji vrtic, dječiji vrtići, upis, upisi, dječiji vrtići, Dječji vrtići, Mostar, dijete, vrtić, skupština, predškolski odgoj, vrtić, kazna, vrtić radobolja, Mostar, vrtić, gradski vrtić, Dječji vrtići, Mostar

spostavilo se da je dječak odšetao iz vrtića, a da tri odgajateljice to nisu ni primijetile, objavio je Klix.ba. Majka dječaka Lamija Karić objavila je na Facebooku ovu informaciju istaknuvši da je sva sreća što su je poznavali zaposleni u obližnjoj igraonici koji su je o tome obavijestili.

"Iz vrtića Kadifica JU Djeca Sarajeva su mi izgubili troipogodišnjeg sina koji je izašao na otvorena vrata vrtića. Uposleni nisu ni znali da je dijete nestalo. Moje dijete je sa jednom papom na nozi i u majici kratkih rukava hodalo po Dobrinji dok ga nije srela žena koja ga je odvela u drugi vrtić misleći da je njihov. Sva sreća pa me tu znaju i odmah su me nazvali. Dok gospođe iz JU Djeca Sarajeva nisu ni znale da mi nema sina", napisala je Karić. Iz igraonice u koju je dječak doveden kazali su da je ponavljao riječ na slovo "B", a onda su shvatili da govori o bratu koji je tu u produženom boravku. "Odmah sam ga odvela u Kadificu, zajedno sa ženom koja ga je pronašla, a tamo smo naišli na još veće iznenađenje. Sve je bilo otključano, ušle smo bez ikakvih problema i zatekle 3 tete koje nisu ni shvatile da je dijete pobjeglo", kazala je teta iz igraonice.