VIDEO  Navijačica pokazala grudi pa završila u zatvoru!

vatrena navijačica

Na prvoligaškom dvoboju meksičke lige između Monterreyja i Cruz Azula, muški dio publike došao je na svoje u 72. minuti kada je Carreno povisio prednost domaćina na 2:0. Pored toga što su njihovi ljubimci postigli pogodak, navijači Monterreyja mogli su uživati u pravom showu kojeg je priredila vatrena Amerikanka, zamamnih dimenzija (92-61-92).

No, ipak nisu svi imali simpatije prema njezinim atributima. Naime, nakon minutu, dvije pojavili su se policajci koji su priveli pripitu 30-godišnjakinju.

"Inače, gotovo nikad ne pijem. Radim u bolnici 10-ak sati na dan i često me znaju zvati na posao i kad mi je slobodan dan. Zato vrlo rijetko konzumiram alkohol", rekla je kirurška asistentica iz Houstona.

Amerikanka je spojivši nekoliko dana slobodno u Monterrey došla u posjet svome dečku, a uoči utakmice popila je bocu šampanjca i nekoliko komada piva. Nakon toga - party za ekipu na tribinama je počeo.


"Uhićena sam jer sam pokazivala svoje grudi. Je li to protuzakonito ili jednostavno nije dio vaše kulture?", upitala je Leah Catherine Spencer jednog od policajaca u postaji.


"Na kraju su me optužili da dajem djeci loš primjer - što mislim da uopće nije točno", dodala je sada gotovo sigurno najpoznatija navijačica meksičkog prvoligaša. Ujedno, preko jednog tamošnjeg portala pokrenula je i prodaju kompletića kojeg je nosila za vrijeme utakmice, a sudeći po komentarima interes za majicu je ogroman!

Net.hr|