RK Velež-HRK Čapljina 28:28

HRK Čapljina, rk velež
Utakmica je protekla u mirnoj i prijateljskoj atmosferi, bez većeg podizanja tenzija između dvije ekipe. No to izgleda nije bilo dovoljno sudačkom paru Zuko - Lindov koji su, možemo reći amaterskim pogreškama, uništili jednu lijepu rukometnu predstavu.

Početak utakmice je bio izjednačen, gol za gol. Sredinom prvog djela čapljinski rukometaši čvrstom obranom odvajaju se na +4. To su uspjeli održavati sve do kraja poluvremena koje je završilo rezultatom 13:16.

Početkom drugog poluvremena nastavila se igra kojom se završio prvi dio utakmice. Čapljinski rukometaši su stalno bili rezultatski odvojeni od domaće ekipe. Pad igre Čapljinaca je uslijedio u zadnjih 15 minuta, kad domaćini smanjuju zaostatak na -1.

Zadnjih 10 minuta uz igrače na sceni su bili suci. Sa 5-6 očitih grešaka su zakinuli ekipu iz Čapljine. Čak su se i domaći igrači čudili na te odluke iako su suđene u njihovu korist. Čapljinski rukometaši su možda i mogli do pobjede da ih nije istaknuti sudački par zakinuo za očigledni sedmerac u zadnjim sekundama susreta.

S ovim rezultatom, HRK Čapljina je pao na 2. mjesto ljestvice. Za 2 boda im bježi RK Borac iz Travnika koji ima sve 4 pobjede. Upravo ova dva kluba će za 2 kola igrati u Travniku. No prije toga, HRK Čapljina će ugostiti RK ''Igman'' sa Ilidže. Utakmica se igra idući vikend u čapljinskoj dvorani.

hrkcapljina.blog.hr