Zdravko Čagalj: Sa navijačima Zrinjski ide po nove pobjede

MNK Zrinjski, Futsal, MNK Zrinjski, MNK Brotnjo, Zdravko Čagalj, MNK Zrinjski, MNK Zrinjski, MNK Kaskada, MNK Zrinjski, KMF Tango, MNK Zrinjski, MNK Seljak
Sada slijedi i prva domaća utakmica, a evo što o svemu za naš portal HERCEGOVINA.info kaže predsjednik kluba Zdravko Čagalj.

Kao prvo može li mali komentar prve dvije utakmice i pobjede MNK ZrinjskI.

Sakupili smo pravu ekipu i ozbiljno smo pristupili projektu od prvih dana, naravno sa podrškom pravih entuzijasta futsala i ljubitelja imena Zrinjski. Tako da je bilo puno lakše raditi kada znaš da nisi sam. Pozvali smo par igrača za koje smo snimili u proteklom periodu sa uvjetom da ih imamo i na treninzima. Dosta ih se odazvalo, a trojica koja nisu zbog svojih razloga su više izgubili oni sami nego mi kao klub. To i sami priznaju poslije naše maestralne predstave u Čitluku kada je cijela dvorana ustala na noge i zapljeskala nakon našeg gola za vodstvo od 5-0 nad renomiranim protivnikom.

Iskreno jeste li se nadali ovakvom odličnom startu?

Sam start je ispao furiozan, pogotovo zbog činjenice da smo u gostima odnijeli bodove renomiranim protivnicima koji imaju odlične pojedince u sastavima.

Realno gdje je mjesto Zrinjskom u ovoj domaćoj ligi, i da se moguće okititi šampionskom titulom u premijernoj sezoni?

Sada je i realno da očekujemo malo više od ove sezone, ali ovo je tek start i tek su 2.kola iza nas. Ima još 20 utakmica da se igra, pa ćemo prognoze ostaviti za neko drugo veijeme, mada je zavladala velika želja za trofejom u premijernom nastupu tek ujedinjenoj ligi.

Slijedi prva domaća utakmica sa Kaskadom, kakva su očekivanja?

Već na prve dvije utakmice primjetio se pojačani interes za naše utakmice od strane navijača, i nadamo se će tako biti u nedelju jer je ovo prva domaća utakmica i pred domaćim navijačima poslje zaista odličnog starta. Mogu samo reći da sa našim navijačima idemo po nove pobijede.

Za kraj poruka navijačima?

FORZZA Zrinja

HERCEGOVINA.info