Sammir: Potpisao sam za Getafe!

GNK Dinamo, Liga prvaka, Sammir, Dinamo, sprdanje, GNK Dinamo Zagreb, Sammir, Zoran Mamić, Sammir, NK Široki Brijeg, GNK Dinamo Zagreb, Sammir, getafe, Sammir, Sammir, Dinamo
Dinamov Brazilac Sammir pronašao je novi klub. Sammir je na službenom Facebook profilu objavio da na ljeto prelazi u madridski Getafe.

"Dragi prijatelji vas prve želim obavijestiti da sam postao novi igrač madridskog Getafea i od ljeta ću svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj.

Nakon sedam godina u Dinamu došlo je do zasićenja i rastanak je bio moja želja. Rastanak nisam zamišljao na ovakav način no izgleda da je jedino tako bio moguć. Hvala Upravi GNK Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje.

Sedam godina sam u Dinamo, tu sam proveo najbolje igračke godine i osvojio sve što jedan nogometaš može osvojiti u Hrvatskoj.

Postao sam igrač Dinama s najviše nastupa u europskim nastupima, treći strijelac u povijesti europskih nastupa kluba, drugi najtrofejniji igrač kluba s osvojenih više naslova prvaka Hrvatske od Hajduka. Sad želim iskusiti nove izazove u karijeri i dokazati se u jačoj ligi. Dinamo će zauvijek ostati moj klub a Hrvatska moja druga domovima u koju ću se uvijek rado vraćati i ako Bog da nastupati u reprezentativnom dresu.