Rješenje ima, ali s nogometnom ludnicom kreće i zatamnjenje televizijskih kanala u BiH

tv program zatamnjenje

... nogometna ludnica. Počinje 21. svjetsko nogometno prvenstvo, a utakmice na području BiH moći će se pratiti na programu BHT1 što znaći da kreće i zatamnjenje prijenosa utakmica na HOME TV, Telemachu, Mojoj TV, odnosno da se utakmice neće moći pratiti na HRT-u.

Ipak, mnogi oni koji ne žele pratiti utakmice na BHT-u, a žive u BiH moći će to uraditi putem internet televizije na kojima se programi ne zatamnjuju. U BiH je sve više korisnika iste, a jedan od nedostataka ove internet televizije je što slika kasni par sekundi ovisno o onome na čijem se serveru programi nalaze kao i o samoj cijeni.

Grupna faza natjecanja kreće danas, a završava se 28. lipnja. Po dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe izborit će nastup u osmini finala. Finalna utakmica igrat će se 15. srpnja također na stadionu Luzhniki, koji može primiti 81.000 gledatelja.

Titulu brani reprezentacija Njemačke, koja je na prošlom SP u Brazilu u finalu pobijedila reprezentaciju Argentine sa 1:0. Ruski predsjednik Vladimir Putin prisustvovat će ceremoniji otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva, nakon čega će gledati utakmicu između domaćina Rusije i Saudijske Arabije.

Ceremoniji otvaranja će nazočiti više od 20 svjetskih lidera, uključujući predsjednike Bjelorusije, Bolivije, Kazahstana, Moldavije, kao i premijere Armenije i Libanona, te saudijskog princa, prenosi Tass.

HERCEGOVINA.info