Pismo navijača: Popljuvali ste naše svetinje i cijelu našu povijest !!!

O Sammirovim igrama, ponašanju na i izvan stadiona da ne govorim, a posljednju pravu utakmicu odigrao je još lani protiv nekog tamo Malmoa !!
Sammir nije Hrvat ma što god govorili Štimac i njegov gazda Mamić koji tog Sammira zove "filho" (sin). Sammir, koji je u Zagreb došao kao 19-godišnjak, nakon što je igrao za mlađe brazilske reprezentacije, nije ni blizu poput Eduarada ili Kirilove, ali je nešto drugo i puno bitnije - štićenik je Zdravka Mamića, koji mu (osim po 500 eura za svaki gol), daruje, preko Štimca, i poziv u reprezentaciju Hrvatske, koja je iznimno atraktivan i blještav izlog za plasman proizvoda na jednako takve adrese i to je jedini razlog glumljenja da je Sammir Hrvat i sjajan igrač.

U reprezentaciji je igrač kojeg mjesecima nema nigdje, osim u noćnim klubovima i na trježnjenjima! Uostalom Sammir još nezna ni govoriti Hrvatski jezik, nezna ni povijest, velikane, himnu, još nedvno je davao izjave u stilu 'Tko će me kupiti ako ne igram za Vatrene'!?!?!?!

Nije Hrvat i ne želimo da uzima mjesto Kovačiću, Radoševiću, Rakitiću ...
Neka igraju ti naši momci pa makar bili zadnji, ne želimo se kititi/sramotiti tuđim perjem, jer Sammir ne predstavlja Hrvatsku, nije Hrvat, i kao takav ne želimo da nas sramoti/diči !!! Kako netko tako olako prodaju svoje državljanstvo, zar je državljansvo igračka, kakvo je moralno stanje toga čovjeka, tko je on ?!?!
Njegovo pozivanje je čista glupost i besmislica, koja ubija ono malo preostalog užitka u gledanju reprezentacije. Zna se tko bi trebao igrati za reprezentaciju koja se zove "Hrvatska", koja ipak nije europski klub ili američka multinacionalna franšiza. Pod egidom "globalizacije" događa se samo još jedna u nizu svinjarija karakterističnih za "moderni nogomet"

Prije nekoliko godina kada je postojala momčad koja se zvala Hrvatska nogometna reprezentacija, i kada bi ti momci igrali, ljudi bi vješali naše zastave na balkone i šalove preko prozora, kupovali zastavice i stavljali na automobile, bojali lica a danas joj mase okreću leđa !?

Popljuvali ste naše svetine i cijelu našu povijest !!!
"Con cantera y afición, no hace falta importación".