MNK Zrinjski: Naš cilj je okititi se šampionskom titulom

MNK Zrinjski, Zdravko Čagalj
Ta utakmica je ne samo Gradski derbi, već i derbi čitavog prvenstva koja kroji vrh prvenstvene ljestvice.

Trenutno Stari Grad ima tri boda više od Zrinjskog, a u subotu bi se to moglo uvelike promijenuti. Kako se Zrinjski priprema za utakmicu sezone pitali smo sportskog direktora Zdravka Čaglja.

Naša očekivanja su pobjeda, kako u ovoj, tako i u svim budućim utakmicama u prvenstvu. U subotu nam dolazi Stari grad koji je tri boda ispred nas, i bodovi će sigurno ostati u Mostaru, a mi se nadamo u zapadnom dijelu grada. Naš cilj je okititi se šampionskom titulom i vratiti tu titulu u Mostar nakon 11 godina kada je posljednji put Karaka bila prvak. Pozivam ovim putem sve naše navijače i Ultrase da zajednički pomognemo našim nogometašima u subotnjoj utakmici i da sa nova tri boda napravimo veliki korak prema tituli prvaka. Ovaj puta nema tv prijenosa, tako da očekujemo punu dvoranu na Bijelom brijegu.

Ulaz na ovu utakmicu biti će besplatan svima koji dođu sa bilo kojim obilježjem Zrinjskog, a Čagalj kaže: Mi bi voljeli da ne prodamo niti jednu ulaznicu,a da dvorana bude puna navijača sa šalovima, dresovima i drugim obilježjima Zrinjskog.

Zrinjski je dva puta osvajao Kup BiH. Taj kup ne vodi nigdje, ali ovaj puta Liga prvaka je pred vratima Mostara?

Da mi želimo taj iskorak i da dođe Liga prvaka u Mostar. Ove godine bi se titula osim ipod Bijelog brijega mogla slaviti i na Bijelom Brijegu. Povrh toga nismo se odrekli ni ambicija u Kupu BiH. U utorak igramo utakmicu protiv istog protivnika momčadi Starog grada na našem parketu i tu nema kalkulacija, jer poraženi se oprašta od natjecanja. Spretniji i sretniji idu dalje, a mi se nadamo da će to biti Zrinjski.

HERCEGOVINA.info