Mamiću, zašto ste nam pokušali podvaliti Sammira?

Niste li baš Vi, gospodine Mamiću prije desetak dana javno kazali Slavenu Biliću i svim ostalim trenerima u Hrvatskoj, pa valjda i šire, da ukoliko misle da Sammir nije za ‘repku' zauvijek sami napuste nogomet?

Jeste, Vi ste to rekli, gospodine Mamiću, a sada je taj isti Sammir udaljen iz Vaše momčadi, Vašeg Dinama. Čovjek, kako se doznaje, kasni na trening, dolazi ‘pod gasom', voli noćni život, a javno je na twitteru kazao kako mu je pun ‘ku...' svega.

Pri tom riječ u navodnicima po svemu sudeći nije kufer! I takvog ste nam Sammira, gospodine Mamiću, i nama i Biliću, prije desetak dana, a znajući za sve ove probleme, pokušali podvaliti. Kunili se u njegovu vrijednost...

I što sad? Da je takav Sammir, recimo, umjesto na Türk Telecom Areni eksplodirao u sitnim noćnim satima u Čatežu, bio bi to Bilićev problem.

A Vi ste, gospodine Mamiću, mudro o problemu šutjeli, dok ‘bomba' nije ‘eksplodirala' u Vašem dvorištu. Bilo nam je jasno i prije, Sammir je u hrvatskoj reprezentaciji potrebniji Vama, nego Biliću, koji je, ne baš tako izravno, i sam to kazao.

Eto, u tjedan dana propao Vam je i pokušaj podvale Sammira u ‘repku', kao i pokušaj da od gradonačelnika Bandića izmuzete još love za obnovu rupe bez dna kunama poreznih obveznika koji su svojom posjetom ‘Maksiruglu' proteklih godina pokazali koliko su spremni pomoći Vašem Dinamu.

Eto, gospodine Mamiću. Za ovaj put toliko.

P.S.: A ako već Bilić ne želi Sammira u ‘repki', uvjereni smo da ćete uskoro pronaći nekoga tko ga želi!

PERO SMOLČIĆ