Azijski milijarder ulaže u posrnulog velikana: Džeko prelazi u Španjolsku?

Manchester City, Tottenham, Engleska liga, Manchester City, Engleska liga, Edin Džeko, Manchester City, Edin Džeko, Luka Modrić, Edin Džeko, Manchester City, Edin Džeko, valencia, Manchester City, Manchester United, Edin Džeko, Manchester City, aston villa, Edin Džeko, transfer, nogomet
Španjolski mediji raspisali su se u petak da bi prvo pojačanje Valencije nakon dolaska novog vlasnika mogao biti bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko.

Klub s Mestalle u siječnju bi trebao preuzeti singapurski biznismen Peter Lim koji je za početak navodno spreman za pojačavanje momčadi izdvojiti 40 milijuna eura. Marca piše da će, u slučaju da se spomenuti scenarij ostvari, Valencia u siječnju pokušati kupiti bosanskog nogometaša koji nema dobar status u Manchester Cityju.

Džeko uglavnom ulazi s klupe i u zimskom bi prijelaznom roku mogao potražiti novu sredinu u kojoj će imati više prilike za igru što mu je posebno važno u godini Svjetskog prvenstva. Za očekivati je ipak da Valencia neće biti jedini zainteresirani klub za 27-godišnjeg napadača, a španjolski mediji u tom kontekstu posebno izdvajaju milanski Inter.

Gol.hr