Nakon otkazane revije otišao šef marketinga, a stigla prva transrodna manekenka

Victoria's Secret, Valentina Sampaio

Nakon što je objavljena vijest da se prestižni Victoria's Secret Show ove godine neće održati i to prvi put u posljednje 24 godine, iz ovog modnog diva poznatog po lansiranju linija seksi donjeg veša stižu nove, iznenađujuće vijesti.

Usprkos činjenici da su nedavno demantirali vijest da će se slavnim anđelicama pridružiti prva transrodna manekenka Valentina Sampaio, to se ipak dogodilo.

No, ni tu nije kraj iznenađenjima u Victoria's Secretu. Nakon 15 godina firmu je napustio šef marketinga i glasnogovornik Ed Razek, koji je otišao u mirovinu. Vijest o njegovom odlasku objavio je izvršni direktor firme Leslie H. Wexner.

 

Victoria's Secret,Valentina Sampaio

Razek je nerijetko bio prozivan zbog kontroverznih odluka i izjava, a posljednji primjer kada je izjavama podigao prašinu bilo je lani kada je rekao da Victoria's Secret ne bi trebao zaposliti transrodnu manekenku.

Na koncu, to se ipak dogodilo. Vijest o njegovom odlasku u mirovinu stigla je na isti dan kada su iz kompanije objavili da su angažirali novu, transrodnu manekenku Valentinu Sampaio.

Atraktivna 22-godišnja Brazilka vijest je potvrdila na svom profilu na Instagramu, objavivši fotografiju sa snimanja za novu kampanju Victoria's Secreta. Valentina je u povijest mode ušla kao prvi transrodni model koji se našao na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue 2017. godine.