MARIJANA MIKULIĆ Mislim da bi svim mamama bilo lakše da se više govori o tome

Marijana Mikulić, majčinstvo, glumica
Vedran Peteh

Jedna od najboljih hrvatskih glumica, Hercegovka Marijana Mikulić, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju, na kojem je uz jutarnje ispijanje kave komentirala ulogu majke.

Marijana koja ima troje djece, uz sve ono što nosi majčinstvo uspije uskladiti sve radne obaveze, no to kako kaže nije niti malo lagan zadatak.

"Djece dvoje riješeno, pelena zasad jedna, čini se da se sprema druga. Sve vi koje ste imale djecu prije mene, a govorile samo o neopisivoj ljubavi i sreći, dječjem smijehu i zagrljajima, a zatajile neprospavane noći, ustajanja u zoru i tantrume, ono, hvala vam. Nek su živi i zdravi, hvala dragom Bogu, ne bi ih dala ni mijenjala nizašto na svijetu. Al da je lako biti mater troje djece u današnje vrijeme, i imati život pored toga-bome nije. Osim, naravno, ako oko sebe imaš vojsku baba, deda, teta, onda je naravno sve samo ružičasto. Mislim da bi svim mamama bilo lakše da se vise govori o tome, da znaju da nisu jedine kojima nije lako. I da se ne osjećaju loše ili nesposobno zbog toga. Meni osobno puno znače razgovori s mamama koje muče iste brige. I hvala im na tome", napisala je Marijana.

Sadržaj se učitava...