FOTO  „Kad tad“ novi je spot Pamele Ramljak

Kao i sve ranije pjesme i ovu autorski sama potpisuje, dok je odličan aranžman napisao Ante Pecotić.

„Pjesma govori o onom trenutku kada znaš i nadaš se da će osoba koja te povrijedila s vremenom shvatiti što je izgubila.Zapravo, tek kada nekoga izgubiš i shvatiš tko ti je ta osoba zaista bila u životu" kazala je Pamela.

Pod redateljskom palicom sve zaposlenijeg mladog redatelja Filipa Dizdara, Pamela je novi spot snimala u društvu svojih facebook fanova na nekoliko zagrebačkih lokacija.

U spotu je nastavljena suradnja sa frizerom Zvonimirom Franićem, na čiji je nagovor  na prethodnom spotu „Mamin sin" skratila kosu.

Za potrebe novog videa Pamela je nosila isključivo hrvatske dizajnere- dvojac ELFS, Ivana Alduka i Dijanu Viljevac, a za odabir odjeće pobrinuo se poznati stilist Ivan Friščić.    

Što nas očekuje nakon balade „Ti me ne voliš", te vesele i brze pjesme „Mamin sin", Pamela će otkriti za dva tjedna u emisiji IN magazin na Novoj TV u premijernom prikazivanju spota.

Inače, pjesma „kad tad" je njezin treći singl u solo karijeri, a svoju novu glazbenu priču, nakon razlaza s grupom Feminnem, započela je prošle godine.

U ovoj godini je najavila mnoge novitete, kazavši kako je njezin kalendar za 2013. ispunjen brojnim planovima, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.