Dalmatinski štih u ''Mostarskoj luci''!

Juri Paik

...''23-04-2016'' ostavite sve lose stvari po strani, osmjeh na lice , ''MUSIC MODE: ON'', sve ostalo na OFF!
Žanrovski šaroliku žurku od techna do housa predvodit ce mostarski tandem No Government koji ce posluziti kao uvertira odnosno zagrijavanje za ovaj super event!Cijena ulaznice 5km. Osigurajte kartu na vrijeme, bit ce guzve...

Da je riječ o jednom velikom artistu i miljeniku el. glazbe procitajte u kratkoj biografiji:

"A ship in harbor is safe, but that is not what ships are made for"...Dijete brodograditelja, rođen u doba Hladnog rata; ovom je smjeru otputovao Juri Paik kad je krajem 90-ih krenuo makadamskim putem DJ-inga i produkcije. Elektronska mu se glazba spontano nadovezala na punk/new wave djetinjstvo negdje na šarenom floor-u splitskog kluba "Up & Down" krajem 90-ih godina prošlog tisućljeća, a gramofoni i mikser zamijenili su bend i garažu. U skladu sa tadašnjim utjecajima na globalnoj underground sceni prve trofeje u slušačko/sakupljačkoj karijeri nalazi u technu, pa pod utjecajem tadašnjeg suradnika Inaf-a kreće u istraživanje glazbene produkcije i van svojih očekivanja izdaje vinil na promo/white labelu iznimno utjecajnog Missile Recordsa iz Londona. Produkcijom se nastavio baviti do danas i karika je u lancu Decoded Records-a na kojem bilježi nekoliko izdanja. Otklanja hiperproduckiju i tiho eksperimentira u potrazi za basevima koji će biti nemoguće moderni:)

Od samih početaka zvuk Jurijevih setova razgranao se od Inteca, Terminal M-a i Primate-a do raznolikih kapilara techna i house-a, a od ulaska u digitalno doba priznaje da najviše cijeni njemačku scenu, kako zbog kirurške produkcije tako zbog vrhunskih vizualnih identiteta pod jakim utjecajem Berlina, a u setovima gura organsku notu u naoko ne-emotivnu hipnotiku modernog zvuka. Uz iskustvo je dobio i priliku zauzeti gramofone u Dubrovniku, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu te većini dalmatinskih klubova i underground klupskih večeri posljednjih 10 godina, te je i neizostavan DJ modnih revija dalmatinske prijestolnice:).
Partyzans see you on the dancefloor!