Balašević prvi koncert nakon infarkta održava u Hrvatskoj

đorđe balašević

Nakon što je zbog infarkta morao otkazati koncert u Kragujevcu, pod upitnikom su bili i Balaševićevi koncerti u Osijeku i Zagrebu, ali pjevač je ipak objavio dobru vijest za svoje fanove u Hrvatskoj i otkrio da će prvi koncert nakon izlaska iz bolnice održati upravo kod nas, i to u Osijeku.

“Dragi Osječani, vidimo se na koncertu 20. prosinca” najavio je uz fotografiju na kojoj je napisao: “Osijek je moj Lega Grad, i bogu hvala da je prvi po redu. Ako ne uspijem održati koncert u Osijeku, nigdje neću.”

Zasad nije potvrdio hoće li održati i koncert u Zagrebu, najavljen za 26. prosinca, no na njegovoj Facebook stranici stoji najava za taj koncert pa su mnogi fanovi zaključili da se mogu nadati tome.

Podsjećamo, Balaševiću je naglo pozlilo 15. studenoga, točno na dan kad je trebao održati koncert u Kragujevcu, te ga je morao u posljednji tren otkazati, a fanovi su o tome obaviješteni putem njegove Facebook stranice koju mu vodi kći Beba.

Tom je prilikom zamolila za strpljenje i obećala im da će uskoro dobiti novi datum, a to se i ostvarilo te će Đole u Kragujevcu nastupiti 25. siječnja.