Odgođen koncert Prljavog kazališta u Srbiji

prljavo kazalište
... Prljavaca, bio je opravdan. Prošle godine je na istom festivalu pijani mladić nožem nasumično napadao ljude u publici. Beogradski nastup će se održati 22. prosinca u Kombank areni. Drugi razlog je kratka satnica, odnosno planiran sat programa, koliko je predviđeno za nastup Prljavaca.

Organizatori smatraju da je 60 minuta malo ako se zna da dečki u Srbiji nisu nastupili 26 godina. Interes tamošnje publike za koncert iznimno je velik te se očekivalo oko 150 tisuća ljudi. "Grupe kao što su Prljavo kazalište i Parni valjak vlasnici su vjerojatno najvećeg broja hitova u regiji.

Potpuno je besmisleno ograničiti ih na jedan sat svirke. Prljavo kazalište bi možda moglo za sat vremena odsvirati samo svoje velike hitove iz osamdesetih, a gdje su devedesete ili početak ovog stoljeća, s najmanje desetak njihovih pjesama koje publika voli. Realno je da njihov koncert poslije 26 godina pauze traje barem dva sata", izjavio je publicist i novinar Peca Popović.

Prema riječima organizatora, novac koji je ponuđen Prljavcima za Beer Fest bio je odgovarajući njihovoj reputaciji. Ipak, u Kombank areni zaradit će nešto više novca, a svi navedeni razlozi bili su dovoljni da se koncert odgodi za 22. prosinca.