Pali ste na zauzetog?

preljuba, Vaš partner, muškarac žena, ljubav ljubomora, zabrinutost, muškarac žena, privlačnost, žudnja, seksipil zauzetih frajera, zna sa ženama, žene, muškarci, varanje, žena, muškarac, varanje, Prevara u braku, razvod, zajednički život, muškarac žena, partneri, preljub, Sprječavanje, ljubav, osobe željne avanture, zašto žene varaju, preljuba, preotimanje partnera, istraživanje, preljuba, seks ljubav, trend, bivši, ljubav, seks prakticiranje, ljubav, greška, karte, kino, studija, prevareni, preljuba, prijatelji, krivnja, veza, prevara, muškarac, žena, Muškarci i žene, ženske nevjere, izvanbračne afere., žene, prijateljica, izdaja, prevara, stvari, prevara, flert, ljubomora, muškarci, žene, ljubav, ljubavni trokut, veza, ljubavna veza, preljub, preljuba, nevjera, bračna nevjera, varanje, preljub, preljubnik, ljubavni trokut, prevara, preljubnik, preljub, signali, brak, rastava, ženidba
Morate biti iskreni i priznati kako ste barem jednom u životu poželjeli biti s frajerom koji je u ozbiljnoj vezi. Tada ste vjerojatno zapali u laganu depresiju, praćenu besanim noćima. Psiholozi su to objasnili kao ljudsku potrebu da teže za nečim što ne mogu dobiti, jer što je nešto nedostupnije, to je privlačnije. Otkrivamo vam, gdje leži taj seksipil zauzetih frajera.

Utjecaj zabrane

Kad god se u vama pojavi žudnja, vaš mozak povećava razinu dopamina u vašem tijelu, što će vas učiniti još odlučnijima u koačanju prema svom cilju. Iako je ogromna prepreka to, što je frajer zauzet, vaša doza dopamina postat će jo veća, a vi ćete biti još koncentriraniji na cilj. Da biste se obuzdali, razmislite je li ta prepreka zapravo ono što tog frajera čini tako privlačnim i neodoljivim. Morate priznati, da je frajer slobodan vjerojatno ga ne biste ni primjetili.

On je savršen i stvarno zna sa ženama

On vam je zapravo neodoljiv, zato jer je zanimljiv i nekoj drugoj ženi, a osjećaj se pojačava ako se radi o ženi koju inače poznajete i stavrno cijenite. Međutim, vi zapravo ne znate kakav je frajer zapravo, jer sve promatrate s distance. Dobar način kako biste opet pronašli svoj razum je svakako analiziranje, što vam se to uopće sviđa na njemu. Privlači li vas samo ta njegova nedostupnost ili je on zabavan, šarmantan... Tako ćete spoznati, što želite od frajera i bit ćete na dobrom putu, jedino sada morate pronaći jednoga, koji je singl.

cosmopolitan.hr